Herøydagan arrangeres i år fra torsdag 27. til søndag 30. juni 2024. 

Klypa kommer
Herøydagan starter torsdag med Kjellen og co. og fenomenet Klypa. Han er en kjent komiker og underholder som er kjent for sine kraftsalver, morsomme forestillinger og sketsjer på ekte sunnmørsk. Han har en helt unik humorstil som har gjort ham populær blant et bredt publikum i Norge. Showet starter klokka 20, men dørene åpner allerede klokka 19 med salg av forfriskninger. Under showet vil serveringen bli stengt.

Klypa har en egen Youtube-kanal der dere kan se mange innslag med Kjell "Kjellen" Bigset.

Kulturkveld og konsert i kirka
Fredag inviteres det til kulturkveld i Herøyhallen klokken 18.30. I år som i fjor har Kirsti Iversen satt sammen et godt program med både lokale og nasjonale artister. Trykk her for å lese mer på nettsida til Herøydagan. 

Etter kulturkvelden inviteres det til konsert i vakre Herøy kirke med Trude Angel Meidell. Hun har kalt konserten «Meg, piano og kjærlighet i mange varianter» og dette vil nok helt sikkert bli en avslappende og fin stund for alle som finner veien til kirka..

Kjent fra The Voice
Lørdag er det i år satt opp to konserter. Først blir det en konsert med Marita Øvre-Johansen og hennes dyktige band. Konserten har fått navnet "Vårt lille land" og i følge omtalen på Herøydagan skal det serveres perler fra kjente norske artister, som blant annet Halvdan Sivertsen, Kari og Lars Bremnes, Bjørn Eidsvåg og Terje Nilsen. Låtvalgene er gjort med utgangspunkt i en hyllest til den vakre kysten her på Helgeland, og de flotte omgivelsene vi bor i. Vokalist Marita deltok nylig i TV-programmet The Voice på TV2, der hun gjorde en meget god figur og kom videre helt til live-sendingene. Konserten begynner klokka 18.00 og foregår i aulaen.

Adam Douglas med Ida Jenshus
Lørdag kveld gjester Adam Douglas Herøydagan, og han vil nok garantert få det til å svinge skikkelig sammen med sine dyktige musikere i Herøyhallen. Med til konserten blir også Ida Jenshus som også tidligere har stått på scenen under Herøydagan. Vi må tilbake til 2004 da hun som en del av Nielsen Aalberg show holdt en forrykende konsert. Douglas har virkelig satt sitt preg på musikk-Norge med flere kritikerroste album og ikke minst imponerende prestasjoner i Stjernekamp på NRK. 

Les mer på nettsiden til Herøydagan.

Gratis magishow for hele familien
Herøydagan satser også i år på gratis show for ungene, men denne gangen blir det et show som passer for hele familien. Magiens Verden er et show som har fått veldig gode tilbakemeldinger.

I følge omtalen på nettsida til Herøydagan blir hele familien engasjert og får være med på det magiske som skjer. Showet er fullt av magi, humor og overraskelser som får barna til å hyle, skrike og le før de blir stille av forundring over det magiske som har skjedd. Daniel Larsen blir regnet som en av Norges beste barne- og familieunderholdere.Showet starter klokka 12 søndag og foregår i aulaen.

Les mer på nettsiden til Herøydagan.

Gratis hoppeslott og skumparty for ungene
Lørdag og søndag vil det som vanlig være på plass gratis hoppeslott for ungene. I tillegg blir det også arrangert gratis skumparty for ungene på ettermiddagen fra klokka 15.00 til 17.30.

Billetter i salg
Billettene er nå i salg og kan kjøpes på eBillett. For de som ønsker å få med seg begge konserter lørdag er det også laget en fellesbillett til redusert pris. En benytter da billettkategorien "Vårt lille land + Adam Douglas" når det kjøpes billetter til begge konsertene. Når en velger denne kategorien må det legges inn det kortnummeret og den pin-koden man får når man kjøper fellesbilletten.

Billetter kjøpes her.
Det selges også billetter i døra.

I tillegg til konserter og aktiviteter for ungene skjer det som vanlig mye annet under Herøydagan, og dette kan du lese mer i programheftet. 
Trykk på bildet nedenfor. 
Forside programhefte for Herøydagan 2024.jpg