Kl.18:00 - KuToppen - Aldersgrense: for alle
Klara er en ung bykalv med en drøm om å bli stor stjerne. En dag mottar hun et brev fra faren sin, oksen Mosk, som hun ikke har sett på mange år. Mosk vil at hun skal besøke han på gården hans, Kutoppen, til sommeren. Moren til Klara har fortalt at Mosk er en stor rockestjerne og nå har Klara endelig muligheten til å bli kjent med han, overbevist om at han vil ha trua på at hun kan bli like stor stjerne som ham. Men overraskelsen er imidlertid stor når Klara kommer til KuToppen og oppdager at faren Mosk ikke er en rockestjerne. Han er bare en vanlig eplekakebonde. Og ikke nok med det: Han har fått kugalskap og vil miste gården sin om han ikke baker hundre eplekaker på en uke til kremmeren. Klara bestemmer seg for at hun skal redde gården, og ikke bare det, hun skal bake så gode eplekaker at hun vil bli kåret til den beste bakestjerna i verden og Kutoppen vil bli en stjernegård. Men utfordringene lurer: Klara kan ikke noe som helst om gårdsarbeid og noen saboterer kakebakingen?

Se trailer

Kl.20:00 - Mordene i Kongo - Aldersgrense: 15 år
Våren 2009 krysser de to nordmennene Joshua French og Tjostolv Moland grensen til Øst-Kongo. Få dager seinere spres nyheten om at deres innleide sjåfør er funnet drept. Etter flere netter på flukt i den mektige kongolesiske jungelen, pågripes de to og dømmes til døden. 

Når Tjostolv Moland etter fire lange år i fengsel blir funnet død på cella, mistenkes Joshua French for drapet på sin beste venn. I møte med den nedbrutte Joshua French tar filmen oss med på en reise tilbake til en gåte som har vært gjenstand for alle slags spekulasjoner. Kjent som 'Kongosaken' utvikler de skjebnesvangre hendelsene i Kongos jungel seg til en politisk og diplomatisk betent symbolsak som lenge synes uløselig.

Se trailer