Det var mange som ønsket å se og sitte inne i den nye  utrykningsbilen. I tillegg sto den store, røde brannbilen klar for de som ville oppleve enda mer av utstyret på stasjonen.

Siden Brann og Redning ofte er de første som kommer til et ulykkessted eller til noen som trenger hjelp på Herøy er denne utrykningsbilen utstyrt med mye medisinsk utstyr. Den har både hjertestartere og oksygen. 

Det å få sitte i utrykningsbilen og brannbilen er veldig populært, men det var nok noen andre som trakk de fleste til brannstasjonen søndag ettermiddag.

Brannbamsen Bjørnis, barnas store favoritt, var selvfølgelig til stede. Mange benyttet sjansen til å hilse på ham, og det ble tatt en rekke bilder med den populære maskoten. Kaffe, saft og kaker sørget for at stemningen var på topp hele dagen.

Inne i stasjonen kunne barna la kreativiteten blomstre med tegnesaker, mens utenfor ventet en enda mer spennende utfordring – her fikk de prøve seg som ekte brannkonstabler og bruke den kraftige brannslangen.

Det var en minnerik søndag ettermiddag for både små og store, og den nye utrykningsbilen vil være til stor nytte for Herøy Brann og Redning.