Møtes hver onsdag
En fast gjeng med damer møtes gjennom høsten på onsdagskveldene for å lage ulike prosdukter som selges på julemessa 1. søndag i advent.

Herøyfjerdingen var innom en tur i går kveld og da var det en munter gjeng med åtte damer som var i full sving med ulike oppgaver. Johanne Solem sier at det er blitt laget mye fint i år også, men de vil gjerne ha mer.

- Er det noen som har noe de vil gi til messa er vi selvsagt glade for det. Vi møtes enda to onsdagskvelder før messa fra kl. 18.00 til 21.00 i klubbhuset på Herøy stadion. Dere kan også ringe meg på tlf. 41294691, sier Johanne.

Egen bakegruppe
Denne uka møtes også en egen bakegruppe tre kvelder for å bake klenning og tjukklefse som skal selges på julemessa.
Hilde Olsen forteller at det har blitt en tradisjon med egen bakegruppe i forkant av julemessa. Det blir da satt opp grupper som har det trivelig sammen og møtes for å bake.

Kjærkomment tilskudd til idrettslaget
Leder i Herøy IL Kirsti iversen sier til Herøyfjerdingen at idrettslaget er svært glad for det arbeidet som støtteforeninga gjør for idretten. Hvert år bidrar de med en stor sum penger som brukes til idretten i Herøy. Etter fjorårets messe ble det delt ut hele 50 000 kr til idrettslaget.

- I tillegg til sponsorer er dette et solid tilskudd til det frivillige arbeidet i idrettslaget, sier Kirsti. Støtteforeninga er også en viktig faktor for hele bygda i og med at de hvert år lager en fantastisk julemessa som alle kan delta på, avslutter Iversen.