FK Herøy/Dønna stiller i år med seniorlag for herrer i årets 6. divisjon avd. 2 Helgeland. Laget har nå 11 poeng og ligger på 2. plass på tabellen bak Grane.

Kampen mot Silkefot begynte litt famlende fra begge lag, men etter rundt 20 minutter gikk hjemmelaget opp i ledelsen. Ragnvald Aslesønn Opland dro seg fint fri på høyre side og sendte ballen videre til Espen Lian som tuppet ballen fint i mål. Etter rundt 30 minutter gikk Herøy/Dønna opp til 2-0 og denne gangen var det Ragnvald som skåret målet.

Resten av omgangen og kampen ble spilt uten at det kom flere mål. Begge lag hadde en del store sjanser, men alt i alt var det fullt fortjent at hjemmelaget stakk av med seieren i denne. Tidvis spilte de også fin fotball selv om ikke avslutningene alltid traff målet.

En jury kåret Håvard Pettersen til kampens beste spiller på hjemmelaget etterfulgt av Jan Kristian Aaker Pedersen og keeper Julius Mazeika.

Neste hjemmekamp for Herøy/Dønna spilles lørdag 16. juni kl. 15.00 på Herøy stadion dersom gressbanen blir klar. Lørdag 9. juni spiller de borte mot Sømna.

Trykk her for å se tabellen i årets 6. divisjon.