Det var rundt 250 deltakere med på innendørsstevnet Steinkjer Indoor 2019 som gikk over to dager, 19 og 20. januar. Stevnet ble arrangert av Steinkjer friidrettsklubb i en av Norges fineste friidrettshaller.

Det var stor deltakelse fra trøndelagregionen, og Helgeland var godt representert med utøvere fra både Rana, Sandnessjøen, Herøy, Sømna og Hattfjelldal. Friidrettsgruppa har deltatt på dette stevnet mange ganger før, og i år var det 7 utøvere fra Herøy i alderen 9 - 16 år som deltok.

- I år hadde de planlagt å ta toget nedover, og så frem til en behagelig tur, men det gikk ikke helt som planlagt. Først ble de hindret av trailer som sperret veien på Hoholmen, slik at de ikke rakk ferga på Dønna. Da de så kjørte til Flostad fikk de beskjed om at ferga i den ene ruta var kansellert. Dermed rakk de ikke toget i Mosjøen, men da stilte foreldre opp, og kjørte utøverne nedover i privatbiler, opplyser trener og leder i friidrettsgruppa Frode Nilssen.

I Steinkjer ble de belønnet med flere nye personlige rekorder og mange medaljer. Trener Frode Nilssen var på jobb offshore, men fikk jevnlige oppdateringer via Facebook, og han kunne trygt slå fast at de hevdet seg bra i et så stort stevne.

I tillegg til noen 4. og 5. plasser og noen plasser lengre ned på resultatlista, fikk de syv utøverne til sammen hele fem 1. plasser, tre 2. plasser og fire 3. plasser.

Disse deltok:
Magnus Kilvær Nilssen, Johan Kilvær Nilssen, Mali Opland Nyalwal, Ingrid Kilvær Nilssen, Embla Hestmark Dalen, Dorthe Lorvik og Thomas Opland Nyalwal.

Foto: Privat