Herøy kommune endte på en tredjeplass i Nordland under årets TV-aksjon på NRK og det er hovedkomiteen i Herøy veldig fornøyd med. Denne består av Erika Puziene, Janne Grethe Eide, Elin Nilsen og Sissel Eide Knutsen. 

Hovedkomiteen retter en ekstra takk til Monika Mathisen som sørget for ny innsamlingsrekord i Brasøy. En ekstra takk rettes også til Tommy Eide på Etcetera, for åpningskonsert, og stor gavepose til gevinster, ordfører Elbjørg Larsen og Skolo for «pizzadate» til loddsalget og Odin Brennhaug for en magisk konsert. Selvsagt takkes også alle bøssebærere for en fantastisk innsats.

Her er en oversikt over ulike arrangement og bedrifter som har bidratt med penger til årets TV-aksjon:
Herøy sokn, bingo på omsorgssenteret, Frisør Vilke, Herøy Caravan, Hydro Fishcare, Elektro og kjøleteknikk AS, Herøy Arbeiderparti, Herøy Servicebåt, Kobbvåglaks AS, Kristinas Boutique, Metalltek, Sigurd Dahl, Spar Herøy Robert Grønbech, ØKO-RÅD HELGELAND AS, Augustbrygga AS, Bra-kasser, Mix-Albrigtsen kiosk AS,  Seløy Sjøfarm, Seløy Undervannsservice, Herøy skole, Herøy ASVO, Herøy Bil & Maskin, Larsens motorservice, North Salmon Service, Rolf Edvardsen maskin, RYME GROUP AS, Svingmar AS, Herøy  Brygge, Røde kors Herøy, Herøy MC klubb og Herøy IL.

Første året for Erika
Dette var første året leder i frivilligsentralen Erika Puziene hadde hovedansvaret for TV-aksjonen i Herøy. Hun skryter uhemmet av de andre medlemmene i hovedkomitéen.

- Jeg er veldig takknemlig for at jeg har den beste komitéen i verden. Det er en stor glede å jobbe med disse damene, og tusen takk for deres innsats. Jeg vil sende stor klem til alle som er en del av TV-aksjonen. Deres store hjerte vises i resultater, sier Puziene.

- Selvfølgelig er det ikke bare gode resultater som er viktig, men det er også viktig med godt samhold og en forståelse for at man kan jobbe sammen for å få til et godt resultat. Har man det gøy når man jobber gir dette ofte fantastiske resultater. Så vil jeg bare si tusen takk til alle som er en del av årets TV-aksjon. Vi er et Dream Team! Så smil og klapp deg på skuldra og vær stolt av den innsatsen du har gjort. Og dersom du har noen ideer eller vil være med oss til neste år er det bare ta kontakt, avslutter Erika Puziene.