- Vi har mange som er interessert i jakt og fiske og tror det kan være lurt å få i gang et slikt tilbud. Vi ønsker å jobbe for jegere, og da spesielt unge jegere for å gi dem en mulighet til å drive jakt etter at de har tatt jegerprøven. Vi ønsker å jobbe opp imot grunneierlaget og få til en organisering rundt dette.

- Vår første organiserte aktivitet vil være at vi arrangerer en dugnad på Storvatnet torsdag 11. april kl. 17.00. Her vil vi prøve å komme i gang med å sette i stand gammen og starte med å rydde området som er der. Vi har vært i dialog med grunneier og vil rydde opp i en del krattskog og ønsker på sikt å ordne opp området til slik det en gang var. Ved dugnaden vil vi ved interesse registrere nye medlemmer. Folk som ellers er interessert i å melde seg inn kan også ta direkte kontakt med meg på e-post morten.hanssen@hotmail.com eller tlf. 900 29 860, sier nyvalgt leder Morten Hanssen.

Planlegger familiedag og fiskedag
Tidligere arrangerte Herøy jeger- fiskerforening den populære familiedagen i samarbeid med andre.

- Vi har planer om å arrangere en slik dag på sensommeren og har også planer om å arrangere en fiskedag som er spesielt rettet mot ungdom. Vi har også laget ei Facebook-side som vi vil legge ut informasjon på etterhvert. Her kan selvsagt også folk ta kontakt for å bli medlemmer, avslutter Hanssen.

Det nye styret i Herøy JFF består av:
Morten Hanssen, leder
Tom Erik Mikalsen, nestleder
Ruben Pettersen, styremedlem
Tommy Pettersen, styremedlem
Thomas Lorentzen, styremedlem
Hans Nilssen, varamedlem
René Hartvigsen, varamedlem