Thomas (31) er utdannet taktekker og har jobbet 10 år i Nordland tak. Han har overtatt jobben etter Bjarne Nikolaisen som har valgt å pensjonere seg. Han skal ha hovedbase på omsorgssenteret og ha hovedansvar for dette bygget og helsehuset.

- Det var nok pendlingen og all reisingen som gjorde at jeg søkte på jobben da den ble ledig. Det er mye å sette seg inn i, men man må bare ta tida til hjelp før man får full oversikt, sier Falk Jørgensen som allerede er bosatt i Herøy med samboer og ett barn.

Odd Arne (35) har overtatt jobben etter Torstein Lundestad som også har valgt å pensjonere seg. Han skal ha som hovedoppgave å drifte det som gjelder vann og avløp i kommunen. Odd Arne har sin bakgrunn som maskinkjører fra entreprenørbransjen og har tidligere jobbet 12 år hos Rolf Edvardsen Maskinentreprenør før han det siste året har jobbet i Olsen Maskin & Transport på Dønna. I det siste har han også gått på Teknisk Fagskole.

- Da det dukket opp ei interessant stilling i kommunen måtte jeg bare søke og heldigvis fikk jeg jobben, sier Svinøy, som har kone og to barn og er bosatt i Øksningan.

Herøyfjerdingen ønsker Thomas og Odd Arne lykke til i jobben.