Aksjonen har som mål å samle inn penger til dem som trenger det mest, og å forandre årsaker til nød gjennom beslutningspåvirkning.

Dør-til-dør Den er en av Norges største dør-til-dør-aksjoner, og hvert år samler 40 000 bøssebærere inn penger til organisasjonens arbeid.

25. - 27. mars går årets aksjon av stabelen. Da besøker konfirmantene i menighetene våre alle husstander for å samle inn penger til Kirkens Nødhjelps arbeid.

Fastegudstjenester blir feiret rundt om i kirkene denne søndagen.

Egne samlinger Konfirmantene har egne samlinger med besøk fra organisasjonen der de tas med på et spennende undervisningsopplegg som tydeliggjør urettferdigheten og skaper engasjement hos ungdommene våre, forteller sokneprest Annette Stenseng.

- Over én milliard mennesker lever i ekstrem fattigdom. Urettferdighet tar menneskeliv hver dag.

Vi er med på denne aksjonen for å støtte menneskers kamp for å klare seg selv og håper folk tar godt imot oss når vi kommer med bøssene, sier sokneprest Annette Stenseng og menighetspedagog Trine Heggheim.

Fasteaksjonen Setter fokus på økonomisk rettferdighet: Sammen kan vi kjempe for en fremtid uten fattigdom.

Du kan støtte aksjonen direkte ved å: - Benytte kontonummer 1594 22 87493 - Ringe givertelefon 820 44 088 (200 kroner) - Sende en sms <KN200> til 2090 (200 kroner)