For første gang har FK Herøy/Dønna et felles guttelag og etter fire spilte kamper ligger laget nå på 2. plass på tabellen med tre seire og ett tap.

Laget spilte periodevis fin fotball med stort sett trygt og godt forsvarspill. En del oppjaget spill og dårlig presisjon i midtbaneleddet førte imidlertid til at seieren ikke ble enda større.

Herøy/Dønna tok tidlig ledelsen og hadde god kontroll på kampen og gikk opp i 2-0 før Stål satte inn et reduseringsmål da det ikke genstod så mye av omgangen. Andre omgang startet med litt nervøst spill av hjemmelaget og Stål klarte dermed å få et visst trykk uten at de store sjansene ble skapt. Forsvaret ryddet opp i det som kom og etter hvert tok hjemmelaget tak i kampen igjen skåret to mål til slik at kampen endte med en solid seier. To av målene ble skåret av Adrian Paulsen mens Abdirahman og Ruben Jensen skåret hver sitt mål.

Neste kamp for guttelaget er hjemme mot Sandnessjøen på Herøy stadion 1. juni.

Mange av guttespillerne er også med på juniorlaget og de har kamp allerede torsdag 25. mai borte mot Mo. Juniorlaget har vunnet sine to første kamper mot henholdsvis Olderskog (3-2) og Sandnessjøen (5-4). Begge kampene ble spilt hjemme på Dønna kunstgressbane.