Sprut treningssenter

Sprut treningssenter_hoved

Velkommen til Sprut treningssenter!

Vi ligger sentralt til på Herøy i kjelleren på Herøy omsorgssenteret. Her kan vi tilby kondisjonstrening og styrketrening i flotte lokaler med uslåelig utsikt. Treningssenteret er låst, og du må ha et nøkkelkort for å bruke fasilitetene. Kortet er personlig og kan ikke lånes ut til andre. Hvis du mister kortet ditt koster det kr 50 for et nytt.

Åpningstid: kl.07:00 - 22:00

Medlemsskap
For å bli medlem hos oss kan du melde deg inn på nett. Du kan da tegne et 12 måneders medlemskap, og signere med bank-ID for AvtaleGiro. Avtalen har 12 måneders bindingstid.

Klikk her  for å bli medlem. Etter at du har inngått medlemskapet kan du neste virkedag hente ut nøkkelkortet ditt i skranken på rådhuset.

Ønsker du å kjøpe medlemskap som gjelder for en kortere periode kan dette gjøres på rådhuset. Vi tilbyr medlemskap i 6-måneder, 1 måned, og sommermedlemskap fra 20.06-20.08.XX. Dette kan du betale med kort eller kontant i skranken på rådhuset, og du vil da få et nøkkelkort som virker i den perioden du har betalt for.

Rådhuset er åpent fra 07.45-15.15.

Utmelding fra treningssenteret gjøres ved å sende en henvendelse til post@heroy-no.kommune.no eller ved å ringe 75068000. 

Nytt påmeldingssystem til gruppetimer
Treningssenteret har fått på plass et bookingssystem der de som skal delta på fellesøkter kan melde seg på via nett. Foreløpig er det bare spinning som tilbys og alle registrerte medlemmer kan nå logge seg på portalen og bestille plass. For at alle skal få lik sjanse er det ikke mulig å registrere seg tidligere enn en uke på forhånd.

Systemet praktiserer ellers prinsippet om først til mølla. Når det er fullt havner man på ei venteliste og kan få plass dersom noen melder avbud. Det er selvsagt viktig at avbestillinger gjøres så tidlig at andre deltakere har mulighet til å få plassen.

Klkk her for å få oversikt over treningsøktene og bestill plass. Man må logge seg på i menyen oppe til venstre for å bli registrert på timen.

Har du spørsmål angående treningssenteret kan du kontakte frisklivskoordinator Mari Haave Dvergsdal på telefon 482 23 800.

Besøksadresse:
Nesveien 13
8850 Herøy

Priser 2018  
Årsmedlemsskap (avtalegiro kr 257,-/mnd)        kr. 3 075,-
Halvårsmedlemsskap kr. 2 000,-
Månedsmedlemskap kr. 400,-
Sommermedlemsskap (20.juni - 20.august) kr. 500,-

 


  1 / 11 
 
Sprut treningssenter 
Sprut treningssenter
 


Annonser