Elfrida og Toralf ønsket velkommen inn på «skråplanet», som er inn i det gamle naustet med slippopptrekk, oppoverbakke innendørs og derav navnet. Været ble bare bedre og bedre så bålkaffen kunne nytes ute i de fine omgivelsene, opplyser Elbjørg Larsen til Herøyfjerdingen.

- Turløyper kunne være opp Brandsåsen og for mange deltakere ble det første turen dit. Andre kunne få en ganske artig opplevelse ved å vandre i skogen rett bak sjøstuene. Her traff vi på mange rare skapninger som kunne sette fantasien i sving hos store og små. Veldig artig påfunn! Elfrida og Toralf tok også med seg turgåere gjennom hele området og fortalte hvordan de hadde bygd opp stedet. Det var mange artige detaljer og påfunn i hvert av husene, noe som gjør det hele ganske eksklusivt og spesielt.

- Elfrida vartet også opp med vafler til bålkaffen, og de frammøtte storkoste seg i sola. Heidi Nilsen ble trukket ut som heldig vinner av gavekort denne gangen og vi gratulerer. JeSS takker vertskapet og alle som deltok, avslutter Larsen.