Velværedagen startet med at konferansier Kirsti Iversen presenterte arrangørene for velværedagen og fortalte om hvordan ideen til arrangementet ble til.

- Lisbeth Jensen, Reidun Skagen, Mette Pedersen, Monika Storrø og Laila F. Vold var på arrangementet til humørbonden Geir Styve i april og ble utfordret til å lage et arrangement for nærmiljøet. Denne utfordringen tok de på strak arm og nå er vi på velværedag i aulaen, sa konferansier Kirsti Iversen.

Mange utstillere
Det var 11 forskjellige utstillere på velværedagen og disse ble presentert av konferansieren Kirsti. Etter catwalken var det tid for å gå rundt og se på de ulike tilbudene som ble presentert, og det var flere som fikk selge produkter og behandlinger til publikum.

- Dette var et kjempeflott arrangement, og blir dette arrangert flere ganger kommer vi selvfølgelig tilbake om det passer, sa flere av "velværedamene".

Det var også tre personer til som skulle ha stand men som måtte trekke seg i siste liten, men kanskje blir det en ny mulighet senere.

Fantastiske modeller
Det var et kjempebra show når de 11 tøffe jentene stilte opp som modeller og viste fram klærne fra Harriets og Haugland. Modellene ble stylet på håret av Torids Frisør og Jolanta, sminket av Veronica Strand (Hud & Velvære i Sandnessjøen) og Sandra. Modellene ble kjempefine og var flott stylet.

- Modellene var storfornøyde og syntes det var en artig ettermiddag, sier en av arrangørene, Lisbeth Jensen.

Catwalk med mange flotte klær
Harriets og Haugland har vært flinke til å finne frem de nye og flotte klærne i butikkene. Modellene var kjempefint kledd og det er nok mange som fikk en ny ide om hva de skulle kjøpe seg neste gang de skulle til Sandnessjøen på shopping.

Konferansier Kirsti presenterte alle klesplaggene modellene kom ut på catwalken med. Det ble gitt informasjon både om butikk, pris og størrelser .

- Skulle tro disse jentene ikke har gjort noe annet ennå gå på catwalk, sa Kirsti.

- Det er noe helt annet å se klærne på folk enn å se dem henge på stativ i butikken. Og mye av det de har vist i dag kunne vi gjerne tenkt oss å ha, hørte man det ble sagt fra publikum.

God stemning
Det var skikkelig god stemning under catwalken. God musikk og godt med lys på modellene som viste klær. Musikken var perfekt til anledningen og publikum klappet og storkoste seg.

Kiosksalg
Pikelaget hadde laget 180 nydelige cupcakes og dette viste seg å være en kjempesuksess. De hadde også salg av brownies, kaffe/te.

- Vi har fått solgt veldig mange cupcakes og de kommer tilbake og skryter til oss om at de var gode, sa flere av jentene på pikelaget.

Flotte gevinster
Det var flere flotte gevinster som var gitt til arrangemenet og når publikum kom inn i aulaen fikk de et glass mozelle og en lapp som de måtte passe på. Lappen fikk de bruk for når det skulle trekkes vinnere.

De heldige vinnerne ble:
Mariann Edvardsen vant lymfedrenasje.
Malene Fossum vant fotpleie.
Cecilie Rødsand Pedersen vant gavekort på Haugland.
Laila Albrigtsen vant hårklipp på Aranyas Salong.

Takker alle som har vært med
- Vi vil takke butikkene som tok turen til Herøy for å bidra med flotte klær til catwalken, takk til Harriets og Haugland. Stor takk til Sigurd Sjåvik som gjorde en fantastisk jobb med lys og lyd under moteoppvisningen. Vi vil også takke våre sponsorene Spar Herøy, Sigurd Dahl AS, Herøy Bil & Maskin og Tommy fra Etcetra-Botaniske utskeielser mm.. for leie av blomster. Vi må også få takke alle som har stilt opp for å rigge opp utstyret og rydde sammen med oss i aulaen og til slutt vil vi selvsagt takke publikum for en minnerik opplevelse, sier damene i arrangementskomiteen.